YOGA FOR SPIRIT

Pernilla Gislev, huvudlärare och skapare av YFS yogaschool. Utbildad Hathayogalärare, Yinyoga, Ashramayoga, Restorativeyoga.

Om Utbildningen

Yoga består av så mycket; andningstekniker, meditationer, yogaställningar, avspänningar, utrensningstekniker, ritualer, recitation av heliga ord och mycket mer. Yoga har aldrig varit statisk utan är under ständig förändring och utveckling så som allt annat i livet. Yogan har alltid bestått av olika skolor, Gurus, tankar och tekniker, dock kan man säga att allt härstammar från det ursprungliga inom yoga. En del yogaformer lyfter fram olika delar av yogan och den stora variationen gör att många kan lockas till att börja yoga. När man väl yogat ett tag kan man upptäcka att man lockas till att utforska mer och andra delar inom yoga.

Den yogaform som jag lär ut är Hathayoga och Ashramayoga, dessa två yogaformer kan du sedan hålla klasser i. Vill du senare läsa fler yogautbildningar så finns även den möjligheten.

Det här är en personlig utbildning med mig, jag brinner för yoga. Yogan öppnar upp och du lär dig såå mycket om dig själv och livet i stort. Jag har studerat 1000 tals timmar och lett många klasser genom åren. Gjort massvis med yogaretreatresor till bland annat Provence, Nice och Mallorca. Jag känner nu att jag vill dela med mig av min erfarenhet och sprida min syn och upplevelse av yoga längre och till dem som känner på likadant sätt. Yoga för mig handlar inte om dyra utbildningar, skolor med sidor av långa kompentslistor eller att utbildningen blir bättre om det finns 20 olika lärare. Jag känner ärligt att den utbildning jag erbjuder är fullt tillräcklig eftersom jag har studerat och praktiserat yoga länge. Säkerhet och anatomin finns självklart med och yogaskolan och utbildningen är godkänd och försäkrad av SFKM. Det ingår även basmedicin i din utbildning. Om du känner att det här verkar positivt och inspirerande tycker jag att du ska gå din yogalärarutbildning hos mig. Efter din utbildning finns jag kvar för eventuella frågor. Dessutom hoppas jag att du följer med på mina återkommande yogaresor under åren. Då ges tillfälle för att fylla på med inspiration och erfarenheter.


En varm, personlig och snäll yogautbildning där alla kan känna sig välkomna!

Välkommen till YFS yoga school.

Namaste Pernilla

"and so the journey begins"